Home

NIMA HEKWERKEN HEET U WELKOM

Welkom op onze website. Wij zijn NIMA HEKWERKEN, dé hekwerk specialist in Oostvoorne.

Voor het leveren, monteren en installeren van hekwerken in allerlei soorten en maten met de hoogste zorg en de beste service bent u bij ons aan het goede adres. Gaasafrasteringen, spijlen hekwerken, dubbelstaaf afrastering, schuif- en draaipoorten, maar ook geautomatiseerdepoorten met afstandbediening, tijdregistratie, intercom en camera’s. Een hekwerksysteem verlaagt het risico op inbraak en verhoogt uw eigen veiligheid, daarnaast levert het natuurlijk ook een mooie afscheiding op!

Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het produceren van op maat gemaakte producten zodat wij u altijd zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn. Van ontwerp tot montage en van groot- tot kleinschalige projecten.

ONZE SPECIALITEIT

NIMA HEKWERKEN staat bekend om zijn professionaliteit, klantgerichtheid en degelijke service.

Wij bieden niet alleen producten met een hoge kwaliteit, maar kunnen u door onze jarenlange ervaring ook voorzien van professioneel vakkundig advies. Zo haalt u altijd het product in huis wat het beste aan uw behoeften voldoet.

Daarnaast staan wij garant voor de levensloopbestendigheid en kwaliteit van onze producten, zodat deze ook na veelvuldig gebruik nog optimaal blijven presteren. Afhankelijk van uw behoeften bieden wij hiervoor gepaste onderhouds- en service pakketten aan.

Garanties

Direct contact

Neem direct contact op via onderstaande gegevens.

  • Adres: Voorweg 4, 3233 SK Oostvoorne (NL)
  • Telefoon: +31 (0)181 - 480385
  • Mobiel: +31 (0)6 - 50234775
  • E-mail: nimahekwerk@planet.nl

Voorweg 4, Oostvoorne