Bedrijfshekwerk

Voor bedrijfshekwerken bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren, monteren en installeren hekwerksystemen in allerlei soorten en maten. Ons aanbod reikt van hekwerken, industriële poorten, inloop- en inrijpoorten in diverse stijlen en afwerkingen; van nostalgisch klassieke hekwerken tot aan strak moderne hekwerken, maar ook geautomatiseerde poorten met afstandsbediening, tijdregistratie, intercom en camera’s. Wij hebben ons gespecialiseerd in het produceren van op maat gemaakte producten zodat wij u altijd zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn. Van ontwerp tot montage, van groot- tot kleinschalige projecten.

 

DUBBELE DRAAIPOORTEN

De dubbele draaipoort kenmerkt zich door zijn twee knikarmen en de openslaande beweging van de twee poort delen. Dit poorttype biedt een betrouwbare en authentieke doorgang welke met name geschikt is voor overspanningen tot een maximum van 10 meter. De dubbele draaipoort is uitermate gemakkelijk in gebruik en volledig onderhoudsvrij.

Afhankelijk van uw voorkeuren wordt de poort voorzien van doeltreffend en kwalitatief hoogstaand hang- en sluitwerk, sloten en beveiligingssysteem met een mogelijke uitbreiding tot poortautomatiserings- en intercomsystemen.

Wij bieden naast de levering, montage en installatie van dubbele draaipoorten ook poort automatiserings- en toegangs controle systemen welke uw poort van ieder gebruiksgemak voorzien. Bezoek hiervoor de pagina’s automatisering en toegangscontrole of neem direct contact op via de contactgegevens in de rechter balk.

SCHUIFPOORTEN

Schuifpoorten zijn uit te voeren op rails of als vrijdragende schuifpoort. De poort kenmerkt zich door zijn horizontale karakter. In tegenstelling tot de draaipoort, waarbij de onderdelen openslaan, schuift de poort naar de zijkant waardoor de achterliggende ruimte vrij voor gebruik blijft. Daarnaast kan de schuifpoort uitgevoerd worden in iedere gewenste lengte doordat deze poort zijn krachten direct aan de onderliggende fundering kan afdragen. De schuifpoort is uitermate eenvoudig in gebruik en volledig onderhoudsvrij.

Afhankelijk van uw voorkeuren wordt de poort voorzien van doeltreffend en kwalitatief hoogstaand hang- en sluitwerk, sloten en beveiliging met een mogelijke uitbreiding tot poortautomatiserings- en intercomsystemen.

Wij bieden naast de levering, montage en installatie van schuifpoorten ook poortautomatiserings- en toegangscontrole systemen welke uw poort van ieder gebruiksgemak voorzien. Bezoek hiervoor de pagina’s automatisering en toegangscontrole of neem direct contact op via de contactgegevens in de rechter balk.

GAASHEKWERKEN

Een gaashekwerk vormt de perfecte oplossing voor het omheinen van uw bedrijfsperceel of tuin. De omheining wordt snel en efficiënt door ons team gezet. Het gaas wordt degelijk bevestigd en de omheining wordt direct stevig geplaatst. Mocht er na enkele jaren behoefte zijn aan enig onderhoud, dan staan wij direct voor u klaar.

Wij bieden een professionele levering, montage en installatie van uw hekwerk of omheining. Heeft u een specifiek verzoek, of wenst u verdere informatie te ontvangen, neem dan direct contact op via de contactgegevens in de rechter balk.

DUBBELSTAAFMAT HEKWERKEN

Een Dubbelstaafmat hekwerk vormt in tegenstelling tot het gaashekwerk een duurzamere omheining van uw bedrijfsperceel of tuin. Door de stevige staalstructuur is dit hekwerk volledig onderhoudsvrij. De omheining wordt snel en efficiënt door ons team gezet. Het staal wordt degelijk bevestigd en de omheining wordt direct stevig geplaatst.

Wij bieden een professionele levering, montage en installatie van uw hekwerk of omheining. Heeft u een specifiek verzoek, of wenst u verdere informatie te ontvangen, neem dan direct contact op via de contactgegevens in de rechter balk.

SPIJLEN HEKWERK

De duurzaamste en meest levensloopbestendige oplossing voor de omheining van uw bedrijfsperceel of tuin wordt gevormd door het spijlenhekwerk. Het hekwerk is verglijkbaar met de constructie van een poorthekwerk en volledig opgebouwd uit een stalen materialisatie en detaillering. Hierdoor is dit hekwerk volledig onderhoudsvrij. De omheining wordt snel en efficiënt door ons team gezet. Het hekwerk wordt degelijk gefundeerd en de omheining wordt direct stevig geplaatst.

Wij bieden een professionele levering, montage en installatie van uw hekwerk of omheining. Heeft u een specifiek verzoek, of wenst u verdere informatie te ontvangen, neem dan direct contact op via de contactgegevens in de rechter balk.

Direct contact

Neem direct contact op via onderstaande gegevens.

  • Adres: Voorweg 4, 3233 SK Oostvoorne (NL)
  • Telefoon: +31 (0)181 - 480385
  • Mobiel: +31 (0)6 - 50234775
  • E-mail: nimahekwerk@planet.nl

Voorweg 4, Oostvoorne