Over ons

TEAM

NIMA HEKWERKEN is opgericht door Robert Deurloo en ontstaan uit een passie voor automatiseringssystemen en poort/hekwerk installaties. Deze, zowel letterlijk als figuurlijke, drijvende kracht heeft ervoor gezorgd dat ons bedrijf zich heeft weten te onderscheiden door het lokale karakter en de daarbij horende klantgerichtheid en degelijke service. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van poort- en hekwerkinstallaties staan wij erom bekend iedere opdracht van professioneel en vakkundig advies te voorzien. Zo haalt u altijd het beste product in huis.

AANBOD

Voor een betrouwbaar hekwerk- of poortautomatiseringssysteem bent u bij NIMA HEKWERKEN aan het juiste adres. Wij leveren, monteren en installeren hekwerksystemen in allerlei soorten en maten. Ons aanbod reikt van hekwerken, inloop- en inrijpoorten in diverse stijlen en afwerkingen; van nostalgisch klassieke hekken tot strak modern hekwerk, maar ook geautomatiseerde poorten met afstandsbediening, tijdregistratie, intercom en camera’s. Wij hebben ons gespecialiseerd in het produceren van op maat gemaakte producten zodat wij u altijd zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn. Van ontwerp tot montage, van groot- tot kleinschalige projecten.

SERVICE & ONDERHOUD

Naast de levering, montage en installatie van onze producten, voorzien wij u ook in doelgericht onderhoud. Afhankelijk van uw voorkeur bieden wij de service en het onderhoud dat bij uw systeem en uw wensen past.

Wij staan altijd voor onze klanten klaar en zullen u direct service verlenen zodat eventuele storingen per direct verholpen zijn.

DUURZAAMHEID

Duurzame, betrouwbare en vooral ook levensloopbestendige producten zijn voor ons van zeer groot belang. Afhankelijk van uw productwensen selecteren wij, uit een breed assortiment van producten, alleen die producten die voor uw project het meest duurzame eindproduct opleveren. Zo kunt u lang van uw hekwerksysteem genieten en beperkt u ook de verdere onderhoudslasten.

Direct contact

Neem direct contact op via onderstaande gegevens.

  • Adres: Voorweg 4, 3233 SK Oostvoorne (NL)
  • Telefoon: +31 (0)181 - 480385
  • Mobiel: +31 (0)6 - 50234775
  • E-mail: nimahekwerk@planet.nl

Voorweg 4, Oostvoorne