Projecten

STATIGE DUBBELE DRAAIPOORT

Project beschrijving

Levering, installatie en onderhoud van een geautomatiseerde dubbele draaipoort samen met enkele kleinere looppoorten. De dubbele draaipoort gaat lang mee en opent snel en gemakkelijk door zijn twee draaiarmen en duurzame motor.

Verder zorgen het intercomsysteem en de afstandsbedieningen ervoor dat de poort op ieder desgewenst moment automatisch te openen is.

Bij dit project hebben wij ook de gaashekwerk omheining van het perceel aangelegd. Dit ging bijzonder snel en efficiënt waardoor tijd bespaard werd én de uiteindelijke kosten laag bleven.

GEAUTOMATISEERDE DUBBELE DRAAIPOORT MET LOOPPOORT

Project beschrijving

Levering, installatie en onderhoud van een geautomatiseerde dubbele draaipoort met geïntegreerde looppoort. Het mooi gedetailleerde raamwerk van de stalen poorten in contrast met de ruwe bakstenen penanten geeft dit project een uniek karakter.

Verder zorgen het intercomsysteem en de afstandsbedieningen ervoor dat de poort op ieder desgewenst moment automatisch te openen is.

Naast deze mooie visuele verfraaiingen is de opgeleverde poort ook nog eens makkelijk te bedienen via het geïnstalleerde intercom- en zendersysteem.

DUBBELSTAAFMAT OMHEINING

Project beschrijving

In tegenstelling tot de bovengenoemde poortautomatiserings projecten, levert NIMA HEKWERKEN ook eenvoudige hekwerkoplossingen voor de omheining van uw tuin. Bij dit project bestond de levering en installatie uit een duurzaam dubbelstaafmat hekwerk.

Het dubbelstaafmat hekwerk staat stabieler dan een eenvoudig hekwerk en heeft een vele langere levensduur doordat er wordt gekozen voor hoogwaardig staal met een dikkere doorsnede. Zo ontstaat een stevig raamwerk waar nog lang van genoten wordt.